Jaunumi Sacensību kalendārs Fotogalerijas Šautuves Informējoši dokumenti Šaušanas sportisti SASA Reitingi Latvijas Rekordi Partneri SASA atbalstītāji Arhīvs Kontakti



Jaunumi

5.maijā dāmu mednieču kluba Lady HUNT rīkots pasākums
18.04.18

Dāmu mednieču klubs “Lady HUNT” laipni aicina uz šaušanas pasākumu “Vanadziņš”.

Kad? - 2018.gada 5.maijā plkst. 10:00!

Kur? - Šautuvē „Kalnāji”, kas atrodas Rīgas reģionā, Sējas novadā, pie autoceļa Saulkrasti-Bīriņi, 7 km no Saulkrastiem, Koordinātas: 57.274768, 24.580880

Ko darīsim? – Šausim uz lidojošiem mērķiem – šķīvīšiem!

Latvijas dāmu mednieču kluba “Lady HUNT” kopā ar Medību-sporta klubu “Vanagi” un Mednieku skolu Taurs organizē šaušanas pasākumu medniekiem brīvā gaisotnē!

Pasākums ir orientētas uz visiem interesentiem, kas vēlas pilnveidot savas prasmes šaušanā. Būs šaušana uz šķīvīšiem, būs pneimatika, būs instruktori, kas laipni pamācīs, ja tas būs nepieciešams!

NOLIKUMS

Šaujiet garām!
Dāmu mednieču klubs “Lady HUNT”


Lasīt vairāk
21.aprīlī Palejās Madonas novada atklātais čempionāts
16.04.18

 Pavasaris rit pilnā sparā, kas nozīmē, ka klāt ir arī pirmās sacensības šautuvē "Palejas", kur šausim pa 5 disciplīnām: Skrejošo meža cūku, Skrejošo alni, apvienoto Sportingu+Amerikāņu trapu, Universālo mednieku, kā arī Apaļo stendu! Šoreiz, pateicoties SIA "MTE" pozitīvas pārmaiņas skrejošās mežacūkas stendā - jaunas skrejošo mērķu iekārtas!

 

Tradicionāli, pateicoties ilgadējiem sacensību atbalstītājiem – “Čeprova veikals” un “Huberts”, starp klātesošajiem dalībniekiem notiks izloze par pārsteidzošām un iespaidīgām balvām: IZCILO OPTISKO TĒMEKLI – MEOPTA MeoStar R2 2,5-15x56 RD 4C UN LED TELEVIZORU LG 32LJ500U!

Tā kā laiks solās būt labs, gaidīsim Jūs uz spraigu cīņu un labi pavadītu laiku šautuvē "Palejas"!

 

 

 

 


Lasīt vairāk
Finālsacensības disciplīnā skrejoša mežacūka 17,5 (SK-17,5) PĀRCELTAS UZ 2. 04.
25.03.18

Jau vairākus mēnešus Mārkulīču šautuvē iekštelpā risinās šaušanas sacensības disciplīnā skrejoša mežacūka 17,5 (SK-17,5). Finālsacensības  PĀRCELTAS UZ 2. aprīli.

Līdz ar to tiek pagarināts arī sacensību norises laiks - LĪDZ  31.MARTAM.
 


Lasīt vairāk
Izveidotas jaunas sadaļas - kombinētajai medību šaušanai, tālšaušanai, sportingam
20.03.18

Lai popularizētu medību šaušanas sacensības un atbalstītu dažādu šaušanas veidu cienītājus un  entuziastus, mūsu mājas lapā www.sasa.lv ir izveidotas jaunas sadaļas  - kombinētajai medību šaušanai, tālšaušanai un sportingam. 

Sadaļas var atvērt mūsu mājas lapas pirmajā lappusē, uzklikšķinot uz šaušanas mērķiem ar attiecīgajiem nosaukumiem. Nešaujiet garām! 

 

 


Lasīt vairāk
VI Latvijas Siluetu ziemas kausa FINĀLS - 11.martā
05.03.18

 


Lasīt vairāk
20