Jaunumi Sacensību kalendārs Fotogalerijas Šautuves Informējoši dokumenti Šaušanas sportisti SASA Reitingi Latvijas Rekordi Partneri SASA atbalstītāji Arhīvs Kontakti



Jaunumi

Lietuvā 17.septembrī - Baltijas čempionāts SK35
11.09.16

 ZALA ARMS ielūdz 17. septembrī Latvijas sportistus uz Baltijas čempionātu SK-35 Zala arms šautuvē.
Nolikums krievu valodā


Lasīt vairāk
Aicinājums uz SK-35, SK-100 finālposmu 10.septembrī
07.09.16

https://youtu.be/jGI-dcj62v8 

10.septembrī Mārkulīčos risināsies Latvijas Kausa SK-35 un SK-100 finālposms, kā arī Latvijas Čempionāts SK-50. Aicinām piedalīties un baudīt sportisku garu un aktīvu, humorpilnu sabiedrību! 

 

 

 


Lasīt vairāk
Igaunijas čempionātā SK-100 startēja arī Alojas kluba sportisti
05.09.16

 Sestdien, Raplā, Alojas kluba pārstāvji (Andris Stūrītis, Uldis Kārkliņš un Roberts Kārkliņš) piedalījās Igaunijas SK-100 2016. gada čempionātā pa skrejošo alni. Šaušana nedaudz atšķirīga nekā Latvijā: alnis pa šaušanas logu pārvietojas ātrāk, līdz ar to mainās tēmēšanas zona un ir jātēmē bārdas spicē, nevis baltajā trijstūrī; vienlaicīgi šauj divi sportisti, pēc komandas "dod" šaušanas logā vienlaicīgi viens pēc otra parādās divi aļņa silueti, pirmā loga sportists šauj pa pirmo alni, otrā loga sportists šauj pa otro alni, kad nāk no otras puses, tad notiek šaušana otrādāk. Līdz ar to jādomā par to, ka netrāpa otra sportista alnī! Bija traki! Tāpēc, droši vien, mūsu rezultāti bija viduvēji, bet sacensību formāts ļoti interesants, sacensības noritēja raiti, neskatoties uz to, ka visi dalībnieki šāva četras sērijas! Uzvarēja sportists, kam četrās sērijās lielākā punktu summa (nav pusfināli un fināli). Kopvērtējumā Robertam Kārkliņam 6. vieta, Uldim Kārkliņam 14. vieta un Andrim Stūrītim 16. vieta!

Rezultāti 


Lasīt vairāk
Minhauzena medību REZULTĀTI!
17.08.16

 
Minhauzena rīkoto medību rezultāti:

Minhauzena sivēna medības

Minhauzena brieža medības

Minhauzena baložu medības

Minhauzena zaķu medības

 


Lasīt vairāk
Sacensības ar vītņu stobra ieroci Igaunijā 27.augustā
17.08.16

 NOLIKUMS


Lasīt vairāk
27