Jaunumi Sacensību kalendārs Fotogalerijas Šautuves Informējoši dokumenti Šaušanas sportisti SASA Reitingi Latvijas Rekordi Partneri SASA atbalstītāji Arhīvs Kontakti



Jaunumi

Jaunums medību šaušanas sacensībās 2023.gadā
13.02.23

 2023.gada medību šaušanas sacensībās ieviests jauninājums - VISOS Latvijas Kausa posmos un Latvijas čempionātos KATRU REIZI paralēli notiks divas sacensības.
TRADICIONĀLAJĀS SACENSĪBĀS šaušana pa mērķi 35, 50 vai 100m notiks ar gludstobra vai vītņustobra ieroci pa skrejošu mērķi (SK) vai pa stāvošu mērķi (ST). 
PARALĒLI NOTIEKOŠAJĀS SACENSĪBĀS šaušana par jau minētajiem attālumiem notiks ar mazkalibra ieroci. 
Rezultāti tiks skaitīti atsevišķi, tās būs divas atsevišķas sacensības. 


Lasīt vairāk
Aicinājums piedalīties sacensībās Igaunijā, Elva šautuvē
12.02.23


Lasīt vairāk
Tikko publicēts sacensību kalendārs 2023.gadam
27.01.23

 Ar pneimatikas šaušanas sacensībām, janvārī iesākusies sacensību sezona. Tikko sadaļā sacensības publicēts arī visu turpmāko sacensību kalendārs 2023.gadam. 


Lasīt vairāk
No mums atvadījies Kārlis Iesalnieks
13.01.23

 Medību sporta šāvēju saime šajās dienās zaudējusi vienu no pieredzes bagātākajiem un prasmīgākajiem šaušanas sportistiem, vienu no Latvijas vecmeistariem Kārli Iesalnieku. Lai arī Kārlis jau kādu laiku sacensībās vairs nepiedalījās, viņa labestība un humors visiem ir labā atmiņā. Lai Tev gaišs ceļš, Kārli!


Lasīt vairāk
Aicinām sniegt priekšlikumus mājas lapas uzlabošanai
16.12.22

Šaušanas sacensību mājas lapa www.sasa.lv darbojas jau no 2010.gada. Pienācis laiks to modernizēt un pielāgot šodienas prasībām.
Ir plānots, ka līdz pavasarim, sacensību sezonas sākumam mājas lapa tiks uzlabota.

AICINĀJUMS!!! Lai novērtētu to, kas šajā mājas lapā bijis labs un kas būtu maināms. lūdzu, sniedziet savus atzinumus un priekšlikumus.

Vērtējumus un priekšlikumus gaidām rakstiski uz epasta adresi: [email protected]  

TERMIŅŠ - LĪDZ 27.12.2022. 

 


Lasīt vairāk
4