Jaunumi Sacensību kalendārs Fotogalerijas Šautuves Informējoši dokumenti Šaušanas sportisti SASA Reitingi Latvijas Rekordi Partneri SASA atbalstītāji Arhīvs Kontakti



Jaunumi

Tiek atsāktas stenda šaušanas sacensības jau nākošajā nedēļas nogalē Kuldīgā!
10.06.20

 Sakarā ar to, ka valstī ārkartas stāvoklis ir atcelts, tiek atsāktas stenda šaušanas sacensības pēc esošā kalendāra. 

Izvirzītie ierobežojumi, kas paliek spekā arī pēc ārkārtas stāvokļa atcelšanas, ir viegli izpildāmi stenda šaušanas sacensību laikā. Ieteikums dalībniekiem nedrūzmēties, ievārot 2m distanci un stingri ievērot higiēnu arī turpmāk.

Uz tikšanos sacensībās!

LŠF stenda un medību šaušanas sekcija.


Lasīt vairāk
VALSTS MĒROGA SACENSĪBAS PĒC KALENDĀRĀ PLĀNA LĪDZ 9. JŪNIJAM TIEK ATCELTAS!
12.05.20

Sakarā ar valdības izsludināto ārkārtas situāciju, kura ir pagarināta līdz 9.06. tiek atceltas visas stenda un medību šaušanas sacensības, kā to nosaka pašreizējie stingrie ierobežojumi. 

No 12.05. ir atļauti organizēti treniņi, kuros drīkst pulcēties līdz 25 personas, ieskaitot trenerus un citus darbiniekus, ievērojot 2 m distancēšanos starp cilvēkiem. Treniņus jāvada personai, kura atbilst normatīvajos aktos par sporta speciālistu sertifikāciju noteiktajām prasībām.
Pieņemts lēmums, ka treniņa laiks iekštelpās nevar pārsniegt trīs stundas, bet treniņiem ārtelpās nav laika ierobežojuma. Nolemts arī, ka sporta nodarbībās nevar iesaistīties personas, kuras ir jaunākas par septiņiem gadiem, un visiem treniņa dalībniekiem jāievēro sporta norises vietas pārvaldnieka un treniņa vadītāja norādījumi, tai skaitā attiecībā uz personu plūsmu ierobežošanu atbilstoši sporta norises vietas ietilpībai.

Avots: LETA, olimpiāde.lv

PAR STARPTAUTISKO SACENSĪBU NORISI/NENORISI INFORMĀCIJA TIKS ATJAUNOTA REGULĀRI.

 

 


Lasīt vairāk
2020. gada sacensību kalendārais plāns.
20.01.20

 Sacensību kalendāro plānu var apskatīt spiežost šeit

Drīzumā sekos arī aizpildīta sadaļa - Sacensību kalendārs


Lasīt vairāk
Sēru vēsts
09.10.19

  Mūžībā devies šaušanas sportists Valdis Mincāns. Atvadīšanās no Valda notiks II Meža kapos, Rīgā šosestdien, 12.oktobrī, plkst. 13.


Lasīt vairāk
Latvijas čempionāts 2019 dubletu tranšejā, Kuldīga.
07.10.19


Lasīt vairāk
6